Over ons

Onbeschadigde, mooie tanden zijn niet vanzelfsprekend. Het leven laat ook op onze tanden zijn sporen na: ziekte, slecht onderhoud, angst voor de tandarts of een ongeluk zijn enkele voorbeelden die tot tandverlies kunnen leiden. Het ontbreken van tanden heeft invloed op de functionele en esthetische kwaliteiten van uw mond en kan zelfs van invloed zijn op uw (psychische) gezondheid.

Een (traditioneel) kunstgebit of een klikgebit (kunstgebit op implantaten) biedt hier een uitstekende oplossing. Naast eerdergenoemde specialismen, kunt u tevens bij ons terecht voor reparaties aan uw huidige prothese (rebasing), reiniging van uw huidige kunstgebit met behulp van een Ultra-Sone reinigingsapparaat, het aanmeten van anti-snurkbeugels indien u overmatig last heeft van snurken, het vervaardigen van mond/gebitsbeschermers (voor contactsporten zoals hockey, boksen etc.) en het laten bleken (witter maken) van uw natuurlijke tanden. Dit bieden wij u aan op onze praktijklocaties in Baarle-Nassau en Breda

Heeft u pijnklachten? Een loszittende, "klapperende" of verouderde gebitsprothese? Maagklachten ten gevolge van slecht, of zelfs nauwelijks, eten (kunnen) kauwen? Angst om te lachen? Angst om uw "tanden" eens lekker in een appeltje te zetten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist op het gebied van kunstgebitten, klikgebitten en orale implantologie!

Tanden geven u levenskwaliteit. Zij stellen u in staat te genieten van uw eten, duidelijk te spreken en hartelijk te lachen. Uw tanden zijn een belangrijk deel van uw persoonlijke en vooral Unieke uitstraling. Zij vervolmaken uw uiterlijk in alle facetten. Dit is van groot belang in uw werk, bij uw familie en vrienden, maar vooral als iets extra's voor uzelf. Tanden geven u zekerheid en zelfvertrouwen. Onze gediplomeerde en vakkundige behandelaars weten, met hun jarenlange ervaring, als geen ander hoe belangrijk een perfect passend kunstgebit is, hoe belangrijk een kunstgebit is dat perfect bij ú past.

In onze praktijken, waar een persoonlijke, huiselijke en ongedwongen sfeer heerst, bent u van harte welkom voor gratis en vrijblijvend (deskundig) advies. Samen bekijken en bespreken we, onder het genot van een kopje koffie of thee, wat voor ú de beste oplossing is en welk (mogelijk) prijskaartje hier aan hangt. Mocht u besluiten om tot behandeling over te gaan, dan begeleiden wij u uitvoerig én persoonlijk gedurende het gehele traject. Voor declaratie bij uw zorgverzekeraar, wordt eveneens door ons gezorgd. U hoeft dus zelf helemaal niets te doen! Bent u een "angstpatiënt"? Dan heeft u bij ons een streepje voor en zullen wij u hierin extra begeleiden. Wij garanderen dat u bij ons pas de deur uit gaat wanneer u 100% tevreden bent met uw nieuwe gebitsprothese!
Nazorg en garantie op uw gebitsprothese zijn voor ons uiteraard vanzelfsprekend.

Graag tot ziens bij uniek tandprothetiek & mondzorg. Graag tot ziens bij dé kunstgebittenspecialist!

Want wij vinden dat elke patiënt uniek is; Ú bent uniek!

De behandelaars van uniek tandprothetiek & mondzorg zijn aangesloten bij de NVOI (Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie) en het KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde).