Behandelingen

uniek tandprothetiek & mondzorg is dé kunst- en klikgebittenspecialist in uw regio! Vele tevreden klanten gingen u al voor! Wij beschikken over vakkundige specialisten, eigen behandel- en ontvangstkamers, eigen techniekruimtes en geavanceerde apparatuur in Baarle-Nassau en Breda. Met onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij gespecialiseerd in:

• Aanmeten, vervaardigen en plaatsen van een kunstgebit  of klikgebit.
• Orale implantologie.
• Kunstgebitreparaties en/ of correcties (rebasing); meestal klaar terwijl u wacht!
• Reiniging en onderhoud van uw huidige gebitsprothese.
• Verhelpen van diverse gebitsproblemen.
• Behandeling van angstpatiënten. 

Servicegericht
Service en klantvriendelijkheid staat bij ons voorop. Behandeling 's avonds (op afspraak) is dan ook zeker mogelijk. Ook kunt u bij ons terecht voor een gratis en vrijblijvende second-opinion. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in behandeling van 'angstpatiënten'; wij maken de drempel lager én zorgen voor een veilig en vertrouwd gevoel. Bel gerust of kom gewoon even langs voor gratis en vrijblijvend advies. En bent u slecht ter been of heeft u geen vervoer? Informeer dan naar onze gratis unieke patiënten-taxi! Indien gewenst bezoeken wij u ook aan huis voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek!
Kijk, dát maakt ons nu zo uniek..!

De behandelaars van uniek tandprothetiek & mondzorg zijn aangesloten bij de NVOI (Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie) en het KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde).